fbpx

Om oss – Trädgård Norr firade 20 år 2023!

Tidskriften Trädgård Norr startade 2004 som ett komplement till trädgårdsmässan Trädgård Norr, som arrangerades och drevs i Umeå av Marie Olausson, åren 2003–2009. Mässan är idag nedlagd men tidningen lever vidare och utvecklas ständigt!

Syftet med trädgårdstidningen Trädgård Norr är att sprida kunskap och inspiration om odling i tufft klimat!

Detta sker huvudsakligen i tidningen, men också via vår hemsida (ta en titt under inspiration) och förstås på Trädgård Norrs Facebook och Trädgård Norrs Instagram där våra följare får ytterligare tips på växter, och mycket mer.

NYHET! Läs tidningen digitalt och få tillgång till samtliga tidigare utgåvor – drygt 100 tidningar i sökbart arkiv! Välkommen till Trädgård Norr Digital!
Vårt Jubileumsnummer ligger öppet för GRATIS LÄSNING för alla!

Trädgårdstidningen Trädgård Norr utkommer med fem nummer per år, tre på våren och två på hösten. Trädgård Norr har minst 52 sidor per utgåva.

Professionella inom trädgård och odling delar med sig av sina kunskaper, som skribenter och/eller i intervjuer.
Vi besöker olika typer av trädgårdar, främst i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Dalarna, för att du ska få kunskap och inspiration av odlare i din egen region. Vi ger dig kunskap att omsätta i din egen trädgård – och inte minst modet att prova, trots tufft klimat!
Och kom ihåg – det som fungerar i tufft klimat, fungerar helt säkert i lägre odlingszoner!

Alla våra trädgårdsvandringsreportage är från växtzonerna 5, 6, 7 och 8!
Tipsa oss gärna om trädgårdar att besöka och berätta mera om!

Välkommen som prenumerant!