fbpx

Annonsera i tidskriften Trädgård Norr när du vill nå odlare i tufft klimat!

Trädgård Norr är trädgårdstidningen som står för kunskap och inspiration vid odling i tufft klimat.

Våra prenumeranter finns företrädesvis från Dalarna och norrut, men även i övriga Sverige, även i Skåne. Upplagan ökar stadigt och numera kan man läsa Trädgård Norr även digitalt. På digital.tradgardnorr.se finns vårt Jubileumsnummer öppen för gratis läsning. Där ser du vilka vi är och hur allt startade för 20 år sedan!
Sedan några år finns Trädgård Norr även på Readly, där vi har ca 5.000 unika läsare per utgåva!
Våra trogna läsare återkommer år efter år och blir fler och fler!

Trädgård Norrs printupplaga har många läsare per exemplar. Bl.a. för att Trädgård Norr finns på ca 74 bibliotek, varav de flesta i norrlandslänen. Trädgård Norr läses också hos släkt och vänner och på arbetsplatser med anknytning till trädgård och odling.

Privatpersonerna sparar sin tidning och använder de tips och råd som förmedlas, i sitt eget odlande. De är också aktiva på våra sociala medier, tusentals personer gillar oss på Facebook och följer oss på Instagram. Där får de tips om växter m.m., som de har praktisk nytta av.

Även annonserna läses med intresse och har lång livslängd. Läsarna vill ha relevanta annonser med växter, redskap, tillbehör mm, som de har nytta och nöje av i sitt odlande! De har också önskemål om listor på lokala plantskolor! Redaktionella listor blir det inte men du som vill annonsera din lokala plantskola kommer att bli sedd!
Vilket är ditt budskap till Trädgård Norrs läsare under 2024?

Ring 070-320 78 83 när du vill veta mera och när du vill boka annonsutrymme i Trädgård Norr!

Välkommen!

Sagt om oss

"Trädgård Norr är mycket lärorik och en inspirationskälla. Jag är ganska säker på att vi inte fått njuta av blåbärstry om vi inte prenumererat."

Billy Aronsson, Venjan