fbpx

Annonsera i tidskriften Trädgård Norr när du vill nå odlare i tufft klimat!

Trädgård Norr är trädgårdstidningen som står för kunskap och inspiration vid odling i tufft klimat.

Våra prenumeranter finns företrädesvis från Dalarna och norrut, men även i övriga Sverige, även i Skåne. Upplagan ökar stadigt och numera finns Trädgård Norr även på Readly, där vi har ca 5.000 läsare per utgåva! Förnyelsegraden på prenumerationerna ligger mellan 70–80% på första utskick! Våra trogna läsare återkommer år efter år och blir fler och fler!

Trädgård Norrs printupplaga har många läsare per exemplar. Bl.a. för att Trädgård Norr finns på ca 70 bibliotek, varav de flesta i norrlandslänen. Trädgård Norr läses också på arbetsplatser med anknytning till trädgård, bl.a. park- och kyrkogårdsförvaltningar, handelsträdgårdar, anläggningsföretag etc.

Privatpersonerna sparar sin tidning och använder de tips och råd som förmedlas, i sitt eget odlande. De är också aktiva på våra sociala medier, tusentals personer gillar oss på Facebook och följer oss på Instagram. Där får de tips om växter m.m., som de har praktisk nytta av.

Även annonserna läses med intresse och har lång livslängd. I vår läsarundersökning i november 2019, svarade man att det är mycket positivt med lokala annonsörer och ett önskemål är listor på lokala plantskolor! Redaktionella listor blir det inte men du som vill annonsera din lokala plantskola kommer att bli sedd!
Vilket är ditt budskap till Trädgård Norrs läsare under 2023?

Ring 070-320 78 83 när du vill veta mera och när du vill boka annonsutrymme i Trädgård Norr!

Välkommen!

Sagt om oss

"Det behövs verkligen en tidskrift om trädgård för norra Sverige. Artikeln om träd som finns i det senaste numret gillade jag jättemycket."

Daniel Granqvist, Umeå (om nr 2/2012)