fbpx

Annonsera i tidskriften Trädgård Norr när du vill nå odlare i tufft klimat!

Trädgård Norr är trädgårdstidningen som står för kunskap och inspiration vid odling i tufft klimat.

Våra prenumeranter finns företrädesvis i Norrbotten, Västerbotten, Västernorrland, Jämtland och Dalarna. Trädgård Norr sprider sig även i Stockholmsområdet och Mälardalen. Förnyelsegraden på prenumerationerna ligger mellan 70–80% på första utskick! Våra trogna läsare återkommer år efter år och blir fler och fler!

Trädgård Norr kan även köpas som lösnummer i hela landet via Tidsam, med flest försäljningsställen i de klimatmässigt tuffare zonerna.

Varje sålt exemplar av Trädgård Norr har många läsare. Bl.a. för att Trädgård Norr finns på ca 70 bibliotek, varav de flesta i norrlandslänen. Trädgård Norr läses också på arbetsplatser med anknytning till trädgård, bl.a. park- och kyrkogårdsförvaltningar, handelsträdgårdar, anläggningsföretag etc.

Privatpersonerna sparar sin tidning och använder de tips och råd som förmedlas, i sitt eget odlande. De är också aktiva på våra sociala medier, tusentals personer gillar oss på Facebook och följer oss på Instagram. Där får de tips om växter m.m., som de har praktisk nytta av.

Även annonserna läses med intresse och har lång livslängd. Vilket är ditt budskap till Trädgård Norrs läsare?

Ring 0911-21 10 09 eller 070-320 78 83 när du vill veta mera och när du vill boka annonsutrymme i Trädgård Norr!

Välkommen!

Sagt om oss

"Läste nr 4/16 och blev inte besviken. Mycket läsvärd även för mig som är (lite) trädgårdsnörd i zon 1!"

Ingrid Lindskog, Vallda, Hallands län